Publicaties

Autobiografie

Boek Grenzeloos bestaan 1In het voorjaar van 2013 is mijn autobiografische roman 'Grenzeloos bestaan' verschenen bij uitgeverij Free Musketeers in Zoetermeer.

In het voorjaar van 2014 is het hierboven genoemde boek 'Borderless existence' in het Engels verschenen bij PublishAmerica in Baltimore USA.

 

Kinderboeken

Boek Kind van de Zon 1Het kinderboek 'Kind van de zon' met prachtige illustraties van Iris Boter, is verschenen in de zomer van 2014.

Het voorwoord is geschreven door Arianne Struik,  GZ-psycholoog, EMDR supervisor en auteur van 'Slapende honden? Wakker maken!'

Het aanvullende kinderboek 'Kind van de maan' is verschenen in het najaar van 2014. Ook dit boek is bijzonder mooi geïllustreerd door Iris Boter.

Het voorwoord is geschreven Boek Kind van de Maan 1door Iva Bicanic, GZ-psycholoog en mede-oprichtster van de Centra Seksueel Geweld in Nederland.

Deze boeken zijn met name bestemd voor hulpverleners, die kinderen én volwassenen, vanwege een verleden met seksueel misbruik, begeleiden.

Beide boeken zijn in het Engels vertaald en in december 2014 uitgegeven bij AmericaStarBooks, Maryland USA

De boeken nodigen je uit om de ‘draak’ onder ogen te zien, zodat heling kan plaatsvinden en je weer vanuit waarheid, liefde en licht verder kunt leven.

Interview

Een weergave van een interview dat ik heb gegeven aan EMDR magazine - vakblad voor psychiaters, psychologen en therapeuten, vind je hier >>

Boeken bestellen?

Deze boeken zijn via mij of online te bestellen bij Bol.com, Bruna, bij andere internetboekwinkels en bij Amazon.